Lingam massage

De Lingammassage.

Lingam (uitgesproken als “lingaam”) of ook nog vajra is het Sanskriet woord voor penis.
De betekenis in het Sanskriet is anders dan de betekenis in Westerse talen.
Hier gebruiken wij woorden als penis, lul, piemel, pik, fluit, enz. , die meestal ontstaan zijn vanuit een beperkte visie.
In het Sanskriet wordt de penis ruwweg vertaald als “Lichtstaf”.
In het Tantra, de Heilige Seksualiteit, wordt de Lingam respectvol beschouwd en geëerd, een “Lichtstaf” die energie en plezier kanaliseert.
Bij de Lingammassage wordt een ruimte en sfeer gecreëerd waardoor de ontvanger van de massage zich totaal kan ontspannen en hierdoor het ultieme plezier van de Lingam kan ervaren. De ontvanger speelt dus een passieve rol. Een ejaculatie is niet zozeer het doel van de massage alhoewel het natuurlijk een plezierig en welgekomen bijeffect is.
De partner, in dit geval de masseur, ervaart het plezier van het kunnen geven en getuige zijn van de overgave van zijn partner aan zijn zachtere kant, zijn meer ontvankelijke kant.

Het doel van de massage is om de Lingam, de testikels, het perineum en de zogenaamde “heilige plaats” (het equivalent van de vrouwelijke g-spot) te masseren.
De meeste mannen hebben het nodig om te leren ontspannen en zich te kunnen overgeven aan de ander.
Het is wenselijk om voor deze massage alle aangeleerde normen en ons opgedrongen maatschappelijke regels over seksualiteit los te laten.
Leer te genieten, beleef een nieuwe vorm van seksualteitsbeleving.
De massage wordt gegeven op een futon op de grond, dus niet op een massagetafel.
Met gedempte verlichting, kaarsjes en speciale muziek wordt een aangename sfeer gecreëerd.
De ontvanger, jij dus en de masseur zijn beiden naakt.
De massage wordt voorafgegaan met een gezamenlijke douche.
De Lingammassage duurt 90 minuten en kost 90 euro.
Wij raden aan om de massage te laten vooraf gaan door een hamam massage zodat je twee uur lang naakt kunt genieten. In dat geval betaal je 120 euro.
• Het Sanskriet behoort tot de Indische of Indo-Arische talen, die een onderdeel zijn van de Indo-Iraanse en Indo-Europese talen. Het heeft in sterke mate de talen in het noorden van India beïnvloed, zoals het Hindi, Urdu, Bengaals, Marathi, Kasjmiri, Punjabi, Nepalees en de zigeunertaal.

Afspraak maken

Gebruik deze knop om een afspraak te maken.

Druk dan hier aub