De Basiscursus klassieke massage

De basiscursus klassieke massage.

Onze basiscursus is gewijd aan de klassieke of ook de Zweedse massage genoemd.
We leren hier een van de basistechnieken van een goede massage aan: het gaat om de effleurage of strijkingen.
We starten de massage met de rugkant van nek tot voeten, nadien de buikkant van gezicht tot voeten.
Per lichaamskant wisselen de partners van plaats zodat ze niet lang moeten wachten om verwend worden.

De basiscursus duurt vier uur omdat we er voor kiezen om de basistechnieken in één sessie te geven. De deelnemers komen soms van heel ver en dit spaart tijd-en transportkosten uit.
Jullie aarzelen om deel te nemen?
Maak jullie niet ongerust: we tonen de massagegrepen voor en iedereen is er onmiddellijk mee weg. Men moet dus geen “expert” te zijn.
Vanzelfsprekend zijn jullie in vier uur tijd geen “professioneel masseur”. Jullie kunnen niet meteen een massagesalon openen. We leveren geen officieel vestigingsattest af. Het blijft een mooie, aangename hobbymassage bedoeld om partners en vrienden te verwennen. Maar je maakt kennis met de mooie wereld van de massage.
Iedereen leert de essentiële technieken om een degelijke massage te geven. Jullie leren een aantal vaste – in elke massage steeds terugkerende – veilige basisprincipes aan die jullie een houvast, een leidraad, een te volgen structuur geven.
We geven geen saaie theorie! Jullie moeten geen Latijnse namen leren, jullie moeten geen spiergroepen van buiten kennen! De ganse sessie is één grote praktijkles!

Op het einde van de sessie zijn jullie in staat om een partner of vrienden een aangename rustgevende hobby-relaxmassage te geven. Neem deel: jullie gaan zeer positieve reacties krijgen!
Wat kost het? Slechts 79 euro per persoon.
Jullie krijgen hiervoor een massagecursus basistechnieken, het gebruik van goede Kneipp massage olie, het gebruik en het wassen van de massagelakens, het gebruik van de massagetafels, het verblijf in het aangename kader van een goed uitgerust meditatiecentrum en een aangename, losse sfeer in goed gezelschap.
Jullie hebben de garantie dat jullie, na het volgen van deze basiscursus, in staat zijn om een volledige lichaamsmassage van kop tot teen te geven zowel op de rug- als op de buikkant!
Jullie kunnen deze basiscursus zoveel malen herhalen als jullie willen.
De prijs is 79 euro per persoon.
Oud-cursisten die de cursus nog eens willen herhalen betalen 40 euro per persoon.

Inschrijven

Je kunt meteen inschrijven via de onderstaande knop.

Druk dan hier aub